MALZEMELER
- 200 gr. yeşil kırma zeytin
- 4 közlenmiş kapya biber
- 1 çorba kaşığı kişniş
- 2 adet kuru acıbiber
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 adet limon
YAPILIŞI
Valsoya 4 adet közlenmiş kapya biberi, 1 çorba kaşığı kişnişi, 2 adet kurutulmuş acı biberi koyun ve çekin. Üzerine 4 çorba kaşığı zeytinyağı ve 1 limonun kabuğunu rendeleyip ekleyin. Bir servis tabağına 200 gram kırma yeşil zeytini koyun. Hazırladığınız karışıma üzerine gezdirin. Son olarak kabuğunu kullandığının limonun da suyunu sıkıp, kekik yapraklarıyla süsleyin. İster simit, ister ekmek bandırarak tadına varın.
0 yorum:
Yorum Gönder